sobota 28. ledna 2012

Erotická povídka - Rock for people 2

ani trosku unaven, Naty uz sladce spinkala, jsem si zasel do sprch.. po ceste v kempu jsem nad ranem potkal mnoho stanu, ve kterych se provozovala mnou do ted vykonavana cinnost ;) jelikoz bylo po desti, tak cesta byla zablacena - nevyhoda kempu.. vezmu si hrst zetonu(miluju dlouhe sprchy) a valim do sprch. zalezu si do posledni sprchy a nech po sobe stekat vodu. v tom citim dech na krku a dotyky smerujici od zad smetem k milanovi a niz.. pomalu se otocim a tam stoji naha jedna ze spolucestujicich z vlaku.

Nevaham ani sekundu a hned jsme v sobe. bylo to uzasne! klekla si a vzala Juniora do ust. (uprimne, Naty hovno xD ) po super kurbe se na me podivala a rekla: uz ve vlaku jsem na tebe myslela a bylo to tak silne, ze jsem musela na toaletu.. otocil jsem ji k sobe zady, promnul jeji muslicku a vklouzl jsem do ni. nevim, jak to udelala, ale v celych sprchach nikdo nebyl (asi hodni securitaci nikoho nepustili) a od super sexu nas rusilo jen hazeni zetonu do sprch. chvilku jsem Ji nabodava zezadu, pak jsme si to dali na stojaka.. uuuzasna sprcha! pak ze slecny Jany vypadlo: nechces si jit uzit jeste do stanu? proc ne?! tak jsme se vydali na cestu k jejimu stanu. byl obrovsky a to se mi nejak nezdalo..... sama by tam Janicka asi nebyla, doslo mi hned. po otevreni me cekal pohled na spacakem prikrytou Paju. Jana a Paja byly dvojcata. uplne k nerozeznani. Paja byla o trosku hezci. co janicku nenapadlo.

Vzbudila Paju a seznamila nas. na tykacku jsme si dali troooooosku delsi pusu a zapili jsme to domaci palenkou. slecny byly z j. moravy. po par pulkach jsme byli jiz bez zabran a me napadlo, jestli holky nechcou zkusit trojku. to uz svitalo. paja i janicka byly pro, tak jsme na to hupsli. paja se venovala memu juniorovi a ja se venoval Jane a jeji kundicce. slecny byly zkusene! po chvilce se prostridaly a pak se Paja nanodla na Juniora. boze, trojka s dvojcaty. zavidte mi vsichni. zatimco se paja nabodavala, Jane mi polivala oblicej svou stavickou. dokonale sladka! jak se pajuska udelala, prehodily se s Janou.

Paja mela jeste lepsi kundicku jak jeji sestricka. byly obe dokonale upravene i pres polni podminky tady. kdyz to slo na janu, slo to i na me, rak se doublata delily o juniora pri preblafu a verte mi, ze je uzasne, jak vam dva skoro totozne obliceje lizou ptaka. super. po chvilce odpocinku jsem se vypravil smerem ke stanu, kde na me cekala Naty. s tou jsem si to jeste jednou lajzl a pri povidani si o prozitem zazitku ve sprchach a nasledne ve stanu s Jane a Pajuskou mi usla v naruci s rukou na Juniorovi. proste idealni zacatek druheho dne. :)) (Pro formátování vzhledu textu můžete použít nástroje ve skrytém horním panelu se šipkou)

Žádné komentáře:

Okomentovat