sobota 28. ledna 2012

Nevinný příběh něžného pohlaví

Nácvik pokračoval. Elenka spolu s Petrou, občas se k nim přidala i Beáta. A každý nácvik, ať už ve dvojici nebo v trojici byl zakončen něžnostmi a milováním se, které se pro Elenka stalo pomalu součástí tréninku. V prvních dnech sama sebe přesvědčovala že ne, že se nechce milovat se ženou, že Petru na dalším nácviku odmítne ... ale když přišel další nácvik, její přesvědčení mizelo jako loňské sníh. Stačilo pár dotyků Petry a už se nemohla dočkat chvíle, kdy ze sebe svleče dresy a začnou si navzájem laskat ty nejintimnější místečka na těle. No navzájem ... je pravdou že Elenka byla poměrně pasivní partnerkou, ať už Petře nebo oběma dívkám, pasivní přijímala doteky, hlazení a laskání ...


Co bránilo tomu, aby se zapojila do milostných hrátek více aktivní? Zřejmě to byl stále přetrvávající pocit čehosi zakázaného, ​​nebo také to, že sama měla obavu z toho, jak by na její aktivnější zapojení se do her lásky reagovala ať už jedna nebo druhá partnerka. Jak postupoval čas, Elenka už v duchu přestala samu sebe přesvědčovat, že milování se ženou nechce. Ani se to už nedalo; sama sobě musela přiznat že naopak, že se na ty nádherné chvíle celé dny těší a neví se jejich dočkat. Bylo ale zvláštní, že ani jedna z nich o tomto mileneckém vztahu nepromluvila ani slůvko. Povídali se předtím i potom o vystoupení, o škole ao jiných obecných věcech ... ale ani slůvkem se nevraceli k tomu, co následuje po jejich společném tréninku. Až jednou ... V ten den přišla Elenka na trénink o něco dříve; ani Petra ani Beáta ještě v šatně nebyly. Shodila batoh z věcmi na lavičku, vytáhla z něj dres a baletní cvičky a začala se převlékat. Ještě si pouze rozepnula pár knoflíků na halence, když se otevřely dveře. Vešla Petra. "Ahoj," pozdravila. "Ahoj Peťa," usmála se na ni Elenka. Petra vešla a sedla si vedle ní na lavičku. Elenka pokračovala v převlékání. Svlékla si halenku a prevesila ji na věšák. "Elenka?" Začala Petra. "Ano?" Rukama zastavila na půli cesty k zapínání podprsenky a tázavě se podívala na Petru. "Líbí se ti to, co děláme po tréninku?" Elenka zrudla od rozpaků. "Já ... nevím ... asi hej ... "" Asi? "" Jak líbí se mi to ... "nervózně prostupovala z nohy na nohu.


Co vlastně Petra sleduje těmi otázkami? Vždyť dosud se nikdy o těchto intimnostech nemluvili. Co jí má vlastně říct? Zároveň ji ale překvapivě zalila i vlna jemného vzrušení, při představě, že jejich rozhovor spěje tímto směrem. "A pokud se ti to líbí," pokračovala Petra a zdánlivě si nevšímala její rozpaky "proč se nezapojí i ty trošku víc? Nelíbím se ti? Nebo Beáta? Co jsem si všimla, tak necháváš abychom tě rajcovaly pouze my. "Zasmála se zvonivým smíchem. "Když já nevím ... co mám dělat ... "Elenka zrudla ještě víc. Co jí má říct? Má vyprávět o svých obavách z toho, jak by dívky reagovali na její aktivitu? Vždyť se jí Petra bude smát. Ta se jen usmívala a očividně se bavila na Elenkinich rozpacích. "Podívej Elenka. Pokud bych chtěla aby si mě poláskala ... tak jako jindy láskám já tebe? Souhlasila bys? "" Teď hned? ", Vydechla tato překvapeně. "Teď hned" přikývla usmívající se Petra. "Uhm ...", dostala Elenka ze sebe. Petra se ještě jednou usmála. Pak prudce vstala, přešla ke dveřím a zamkla jejich zevnitř. Klíč si strčila do kapsy. Vrátila se zpět. odkopla tenisky pod lavičku, rozepnula a stáhla si rifle is kalhotkami. Od pasu dolů nahá si sedla zpět na lavičku a vzala Elenka za ruku. "Pojď moje," a něžně ji políbila na ústa. Vzala ji za ruku a přitáhla si ji k sobě. "Vždyť víš co máš dělat, ne?" Usmála se šibalsky. Pohodlnější se usadila na lavičce a roztáhla nohy. Stále držíc Elenkinu ​​ruku si ji přitáhla do klína. Elenka se stydlivě dotkla vyholeného Petřiny rozkroku. Snažila se jemně rukou laskat její klín.


Dlaní její klouzala od podbřišku níže, jemně hladila závojčeky a snažila se nahmatat její hrášek. Vzpomínala si, co jí samé při takovém laskání způsobuje největší rozkoš a totéž se snažila dávat nyní Petře. Ta slastně vzdychla, ještě více roztáhla kolena od sebe a přivřela oči. Její dýchání začínalo být rychlejší a hlasitější. Když Elenka viděla, jak Petra reaguje, potěšila a ještě více zesílila pohyby lásky v jejím lůně. "I pusou, prosím," zašeptala Petra se stále zavřenýma očima. Elenka zaváhala. Ještě nikdy žádné děvče nebozkávala mezi nohama. Ale touha dát Petře co nejvyšší rozkoš i vzrušení, které začalo přemáhat ji samu bylo silnější. Klekla si mezi Petřiny nohama a stydlivě sklonila hlavu mezi její nohy. Ucítila intenzivní vůni vzrušeného ženského klína. Ústy se přisála na její šušká. Jemně se snažila jazykem rozhrnovat závojčeky, hrát se s jejím hráškem. Petra začala nahlas vzdychat. Najednou zaznělo zasouvání klíče do zámku; někdo odemykat dveře. Vyplašená Elenka chtěla vyskočit, avšak Petra její přidržela hlavu ve svém rozkroku. "Ne! Pokračuj! "Řekla cizím, chraptivým hlasem. Elenka ztuhlá od strachu a studu nakoukla ke dveřím. Do šatny vešla Beáta a zamykala za sebou vlastním klíčem. Vydechla si.


Beáta, která se účastnila jejich milostných hrátek ... lépe než kdyby přišel kdokoliv jiný. Vlastně při příchodu kohokoliv jiného by Elenka asi tu ostudu nepřežila, nebo alespoň tak si to myslela. S hlavou v Petrinim lůně as jejím rukou, kterou si tam držela její hlavu, Elenka nemohla sledovat, co dělá Beáta. Vzdychající Petra ji pohyby klína i ruce na její hlavě vyzývala k další aktivitě a tak Elenka pokračovala v lízání a laskání Petřiny pipky. Pravda, nepříjemný pocit z přítomnosti třetí osoby v šatně přetrvával nadále. Láskajúc Petru ucítila, že Beáta zastala za ní. Petra jí stále tlačila rukama hlavu do klína, takže se nemohla ohlédnout. Pak pocítila Beátine ruce na svém těle. Sevřely její prsa v podprsence a pokračovali níže. Pocítila jako vklouzly pod její sukni.


Nadále se snažila přivodit Petře co nejvíce rozkoš svými rty a jazykem a přitom cítila, jak jí Beáta vyhrnuje sukni, stahuje punčocháče i kalhotky. Uvědomovala si, že její vlhký rozkrok napoví Beáta, jak ji vzrušuje lízání Petry, ale v té chvíli jí na tom nezáleželo. Beáta ji odzadu laskala rukou, palcem pronikala do jejího zadečku, ostatními prsty se jí dobývala mezi její závoje, roztírala její vlhkost lásky po celé brázdičkou. Hlasité trhané vzdechy Petry prozradili blížící se vyvrcholení. Zdálo se, že stupňující se rozkoš Petry ještě znásobila vzrušení Elenka. Ona sama začala pohybovat zadkem a celým tělem vstříc Beátinej ruce a zároveň ještě více a více zdvojovat pohyb jazyka v lůně své kamarádky. A pak to přišlo; hlasité vzdechy Petřiny orgasmu přehlušili ostatní zvuky v místnosti. Přitlačila si ještě více Elenkinu ​​hlavu a prudkými pohyby lůna se tlačila na ni, na její jazyk a pusu. Po chvíli zůstala Petra ochable sedět na lavičce as přivřenýma očima potichu vychutnávala poslední dozvuky odcházejícího vzrušení. Elenka, také ještě chvějící se od prožitých okamžiků rozkoše si opřela hlavu o její horké stehno a také odpočívala. Téměř zapomněla na to, že v šatně je i Beáta, až se jí tato připomněla sama: "Elenka, i já jsem tu ještě, pojď ..." a Elenka zaslechla charakteristický zvuk rozepínání zipu riflí ...

Žádné komentáře:

Okomentovat